La UA integra els col·legis professionals en la comunitat Alumni

La UA integra els col·legis professionals en la comunitat Alumni

El projecte aglutina els antics alumnes i les persones vinculades amb la UA per a col·laborar en la realització d'activitats de divulgació i de formació

20.11.2018 | 04:15
Moment de la signatura del conveni

La Universitat d'Alacant i la Unió de Col·legis Professionals d'Alacant (UPA) han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'integrar els membres col·legiats en el projecte institucional Alumni, que aglutina els antics alumnes i les persones vinculades amb la UA per a col·laborar en la realització d'activitats de divulgació i de formació que redunden en benefici de les dues parts.

Els col·legiats que estiguen interessats a formar part d'Alumni podran fer-ho a través de la inscripció com a assessors, ambaixadors o mecenes i sense necessitat d'abonar la quota anual.

D'aquesta manera el conveni reforça el vincle amb la societat de la Universitat d'Alacant a través del seu projecte per a promoure i mantenir els vincles permanents amb exalumnes i persones relacionades amb la institució. Una relació que es tradueix en la participació en el desenvolupament de projectes, com també en altres activitats de projecció social i cultural que ofereixen suport als egressats en la inserció laboral d'aquests i l'oportunitat de formació continuada a través d'activitats organitzades a aquest efecte i també d'aprofitar-les.

En l'acte van estar presents també la vicerectora d'Estudiants i Ocupació de la UA, Nuria Grané, de qui depèn el projecte Alumni, i Francisco Martin Irles, president de la comissió d'Assumptes Acadèmics del Consell Social de la UA.

Fuente:  diarioinformacion.es
 
 
 

 

 

Compartir en... Compartir en Facebook Compartir en Twitter

© UPA - Unión Profesional de Alicante

Esta web utiliza cookies…+info