La Diputació estudia ampliar la seua col·laboració amb els Col·legis d'Enginyers Industrials i de Tècnics Agrícoles

La Diputació estudia ampliar la seua col·laboració amb els Col·legis d'Enginyers Industrials i de Tècnics Agrícoles

 
 

La diputada de l'Àrea d'Assessorament Municipal, Conxa Garcia, s'ha reunit amb el degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana, Miguel Muñoz, i amb la presidenta del Col·legi Oficial de Tècnics Agrícoles i Graduats en Enginyeria Agrícola de València i Castelló, Regina Monsalve, per a mostrar el seu interès a continuar amb la col·laboració que la Corporació manté amb ambdues entitats i estudiar una possible ampliació futura.

"Aquesta ajuda és molt important, ja que els Consistoris necessiten d'aquests professionals per a portar a terme activitats tècniques que són pròpies d'especialistes. Gràcies a aquesta col·laboració poden seguir endavant", ha indicat Conxa Garcia, qui ha afegit que la Diputació de València "ha d'estar al costat dels ajuntaments més xicotets, ja que el nostre suport resulta fonamental i un alleujament per al seu desenvolupament i impuls".

En ambdues reunions la diputada d'Assessorament Municipal ha destacat la importància dels treballs que en el marc d'aquests convenis realitzen els tècnics d'aquestes organitzacions per als ajuntaments inferiors a 5.000 habitants, així com la continuïtat dels mateixos per a l'any que ve. En aquest sentit, els representants dels dos col·legis professionals han exposat l'opció d'ampliar les competències d'aquests acords, al que Conxa Garcia ha mostrat l'interès de la institució provincial d'estudiar aquesta possibilitat.

El principal objectiu d'aquests convenis és aconseguir una acció coordinada entre la institució provincial i els diferents col·legis professionals que permeta que les Entitats Locals amb menor capacitat econòmica i de gestió puguen utilitzar els seus serveis. En l'actualitat la Corporació manté convenis amb 16 col·legis professionals. En el ple del pròxim 27 de desembre s'aprovaran els convenis amb aquestes entitats per a l'any que ve.

 

Fuente: http://www.elperiodic.com/pvalencia/noticias/480259_diputaci%C3%B3n-estudia-ampliar-colaboraci%C3%B3n-colegios-ingenieros-industriales-t%C3%A9cnicos-agr%C3%ADcolas.html

Compartir en... Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Google+
© UPA - Unión Profesional de Alicante
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos y para mejorar la navegación.+info